Sleutelmaker in Reuver nodig?

Bartels Autosleutels is dé sleutelspecialist van Venlo en omstreken!

Al meer dan 15 jaar ervaring

Ruim assortiment

Razend snelle service

Sleutelmaker in Reuver nodig?

Welkom op de website van Bartels Autosleutels !!
Met ruim 15 jaar ervaring in deze branche zijn wij dé specialist in het maken en leveren van allerlei soorten sleutels, reparatie en leveren van autosleutels, cilinders en sloten, kluizen, rookmelders, naamborden en nog vele andere producten.

Het is dus niet zoals de naam misschien doet vermoeden, dat we alleen maar autosleutels leveren. Kom gerust een keertje kijken in onze winkel, u bent van harte welkom !!

Meteen een specialist spreken? Bel ons!

077-3871940

Waar kunnen we je mee helpen?

Autosleutels

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten autosleutels. Dit kan van een eenvoudige autosleutel met of zonder transponder, of een autosleutel met afstandsbediening.

Meer info

Sleutels

Met onze apparatuur en kennis kunnen wij u bijna alle soorten sleutels leveren. De meeste sleutels zijn op voorraad en klaar terwijl u wacht.

Meer info

Cilinders / Sloten

U bent bij ons aan het juiste adres voor cilinders, Voor een enkele cilinder, set gelijksluitende cilinders of een geheel sluitplan en dat met of zonder SKG keurmerk.

Meer info

Kluizen

Spullen met emotionele waarde zoals sieraden, horloges en erfstukken zijn vaak uniek en onvervangbaar. U bergt ze daarom ook het beste op in een kluis zodat dieven geen kans zien om met deze spullen aan de haal te gaan.

Meer info

Tedee

Zoekt u een veilige elektronische toegangscontrole oplossing voor bij iemand die bijv. Thuiszorg nodig heeft of hebt u een B&B en wilt u uw gasten makkelijk toegang verlenen? Of bent u juist iemand van de gadgets? Het antwoord op alle deze vragen is de Tedee.

Meer info

Rook- en koolmonoxidemelders

Vaak hebben mensen nog jaren oude rookmelders hangen waarvan de batterij nog wel werkt maar de werking van de rookmelder zelf niet meer betrouwbaar is. Daarom verkopen wij rookmelders waarin een niet-verwijderbare batterij zit die 10 jaar meegaat.

Meer info

Naamborden

Wij leveren ook allerlei soorten naamplaatjes, naamborden, nummerplaten, huisnummers, pictogrammen, hotelballen, dierenpenningen en nog veel meer.

Meer info

Schoenreparatie

Al vele jaren kunt u op ons adres uw schoenen laten repareren door een fantastische schoenmaker, namelijk De Ambachtelijke Schoenmaker. Al jarenlang een van de beste schoenmakers van Nederland.

Meer info

Stomerij

Evenals de schoenreparatie kunt u bij ons nog steeds terecht voor de kleding stomerij. Al jarenlang zijn wij een zeer gewaardeerd servicepunt van Van Hal Stomerij.

Meer info

Waarom Bartels Autosleutels?

Neem contact op of bezoek ons

Liever bellen of WhatsAppen?